Bu Blogda Ara

8 Ocak 2011 Cumartesi

PAÇANGA BÖREĞİ

Malzemeler:
  • 2 adet yufka
  • 100-150 gr pastırma (doğranmış)
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 adet domates
Kızartmak için: mısır özü yağı
Yapılışı:
  1. Yufkalar üst üste serilir ve 8’e bölünür. Toplamda 16 adet parça olur.
  2. Domatesleri de 16 dilime kesin. (önce 2 ye sonra 8 e)
  3. Yufkaların kıyısına önce biraz pastırma 1 dilim domates birazda kaşar koyun ,
Pcng3 
  kenarlarını içindekiler dökülmemesi için içeri katlayın. Pcng2                             
 Sonrada kıyıdan ucuna doğru geniş ce dikdörtgen olaak şekilde katlayın.
  • Geri kalan yufkalara da aynı işlemi uygulayın.

  • Yağda kızartılan börekleri kağıt peçete üzerine alın. Sıcak olarak servis yapın.

  • Afiyet olsun.
    Alıntıdır.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder