1 PAKET ODA SICAKLIGINDA YUMUSAMIS MARGARIN
1 CAY BARDAGI SIVIYAG
1 CAY BARDAGI SÜT
1 CAY BARDAGI İRMİK
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANILYA
ALDIGI KADAR UN VE BIRAZ CEVIZ
SERBETİ İÇİN: 8 CAY BARDAGI SEKERE 7 CAY BARDAGI SU
YAPILISI:BUTUN MALZEMELERI KULAK MEMESI KUVAMINDA YOGUR.SONRA 1CM KALINLIGINDA AC CAY BARDAGIYLA KESILIR.4 TANE YUVARLAGI USTUSTE KOYAR İÇİNE CEVIZ BIRAK(ISTENIRSE CEVIZSIZDE YAPILABILIR) CEVIZI KOYUNCA RULO SEKLINDE SAR SONRA BICAKLA ORTADAN IKIYE KES HER IKI TARAFTA GUL SEKLINDE OLUR,TEPSIYE YERLESTIR FIRINA SÜR.
AFIYET OLSUN
bu kestıgımız yuvarlakları sekıldekı gıbı ust uste koyuyozruz
içine cevızı koyup bu yonde sarıyoruz
sonra rulo seklındekı hamuru ortadan ıkıye kesıyoruz
işte bu pişmemiş
buda pişmiş hali
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder