Bu Blogda Ara

17 Şubat 2011 Perşembe

GÜL TATLISI

    1 PAKET ODA SICAKLIGINDA YUMUSAMIS MARGARIN
    1 CAY BARDAGI SIVIYAG
    1 CAY BARDAGI SÜT
    1 CAY BARDAGI İRMİK
    1 PAKET KABARTMA TOZU
    1 PAKET VANILYA
     ALDIGI KADAR UN  VE BIRAZ CEVIZ
  SERBETİ İÇİN: 8 CAY BARDAGI SEKERE 7 CAY BARDAGI SU
YAPILISI:BUTUN MALZEMELERI KULAK MEMESI KUVAMINDA YOGUR.SONRA 1CM KALINLIGINDA AC CAY BARDAGIYLA KESILIR.4 TANE YUVARLAGI USTUSTE KOYAR İÇİNE CEVIZ BIRAK(ISTENIRSE CEVIZSIZDE YAPILABILIR) CEVIZI KOYUNCA RULO SEKLINDE SAR SONRA BICAKLA ORTADAN IKIYE KES  HER IKI TARAFTA GUL SEKLINDE OLUR,TEPSIYE YERLESTIR FIRINA SÜR.
AFIYET OLSUN





bu kestıgımız yuvarlakları sekıldekı gıbı ust uste koyuyozruz



içine cevızı koyup bu yonde sarıyoruz

  sonra rulo seklındekı hamuru ortadan ıkıye kesıyoruz
işte bu pişmemiş
buda pişmiş hali

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder