MALZEMELER
3 SU BARDAĞI UN
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI İRMİK
125 GR MARGARİN ERİTİLMİŞ
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
KABARTMA TOZU,VANİLYA
TARÇIN
1 YUMURTA SARISI
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 SU BARDAĞI İRMİK
125 GR MARGARİN ERİTİLMİŞ
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
KABARTMA TOZU,VANİLYA
TARÇIN
1 YUMURTA SARISI
ŞERBETİ İÇİN
4 SU BARDAĞIŞEKER4 SU BARDAĞI SU
LİMON
YAPILIŞI
YOĞURT,SIVIYAĞ,MARGARİN,İRMİK,KARIŞTIRILIR,UN,KABARTMA TOZU,VANİLYA,TARÇIN BİRLİKTE KARIŞIMA İLAVE EDİLİR,YUĞRULUR,ŞEKİLDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ŞEKİL VERİLİYOR,FIRINA VERMEDEN ÖNCE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR,TEPSİYE DİZİLİP 200 DERECEDE PİŞİRİLİR,AYRIYETEN ŞERBETİ İÇİN BÜTÜN MALZEMELER KARIŞTIRILIR,ŞEKER,SU LİMON ,KOYU KIVAMA GELENE KADAR KAYNATILIR,FIRINDAN ÇIKAN GÜL TATLISINI VE ŞERBETİ BİRİ SICAK BİRİ SOĞUK OLARAK BULUŞTURULUR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder