Bu Blogda Ara

16 Şubat 2011 Çarşamba

YUMURTALI EKMEK



MALZEMELER.
3 YUMURTA
3 DİLİM BEYAZ PEYNİR
4 DİLİM KAŞAR PEYNİRİ
AZ ZEYTİN YAĞI
AZ MAYDONOZ
ÇOK AZ TUZ.
YUMURTAMIZI ÇATALLA ÇIRPIYORUZ.BEYAZ PEYNİRİMİZİ ÇATALLA EZİYORUZ.KAŞAR PEYNİRİMİZİ RENDELİYORUZ.DAHA SONRA ZEYTİNYAĞIMIZI MAYDONOZUMUZU VE ÇOK AZ TUZUMUZU KATIP KARIŞTIRIYORUZ VE DİLİMLENMİŞ EKMEKLERİMİZİN ÜZERİNE SÜRÜP FIRINDA KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder