Malzemeler
1 su bardağı barbunya (akşamdan ıslatılmış)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet kuru soğan
1 adet havuç
1 adet patates
yarım demet kıyılmış maydanoz
1 adet limon suyu
3 diş sarımsak
Yapılışı:
Soğanları küp doğra sarımsakla birlijte pembeleşinceye dek zeytinyağında kavur.
Sonra küp doğranmış patates ve havucu,barbunya ve şekeri,2 su bardağı suyuda ekleyip düdüklüde 15 dk pişir.Daha sonra tuzunu kat,üzerine limonu sıkıp kıyılmış maydanozla süsle.
1 su bardağı barbunya (akşamdan ıslatılmış)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet kuru soğan
1 adet havuç
1 adet patates
yarım demet kıyılmış maydanoz
1 adet limon suyu
3 diş sarımsak
Yapılışı:
Soğanları küp doğra sarımsakla birlijte pembeleşinceye dek zeytinyağında kavur.
Sonra küp doğranmış patates ve havucu,barbunya ve şekeri,2 su bardağı suyuda ekleyip düdüklüde 15 dk pişir.Daha sonra tuzunu kat,üzerine limonu sıkıp kıyılmış maydanozla süsle.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder